sms lån

Sms lån er dyre

Sms lån startede i Norge og Sverige og har nu udbredt sig til Danmark. Læs hvorfor du skal undgå de absolut ikke billige sms lån.

Sms lån er lån via mobiltelefon. Sms lån er ekstremt dyre lån hvor låntageren betaler op til 1000% i ÅOP. Iggys anbefaling er derfor at holde sig fra denne type kviklån, der er dyre og unødvendige. Sms lån trods rki er det absolut dyreste lån på markedet og kan som udgangspunkt kun være til skade for din økonomi.

Når du optager mobil lån, skal du også gøre dig klar over at du optager et lån hvor du ikke er særlig godt stillet. Kreditinstitutterne udnytter at folk vil have fat i et hurtigt lån, og derfor kan de lave lånebetingelser nærmest som de vil. Du er dog som udgangspunkt aldrig stillet ringere en loven afgør det.

Låne penge online

Der er mange alternativer til sms lån. Afsøg alternativerne og undersøg hvilke alternative muligheder du har for at låne penge. Online lån er dog som udgangspunkt dyre lån og bør altid undgås. Kan du låne af familie eller venner kan det være en god idé at undgå at låne penge på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *